Möte!

Det har blivit dåligt med film tittande på slutet. Främsta orsaken till detta är att mina två jobb ska envisas om att ha möte ! Även om det är väldigt bra att vi faktiskt har det ibland :) så efter både jobb och möte orkar jag inte se en film så vänder istället till "Cougar Town" och sedan lite Call of Duty: Modern Warfare 2. Bara bara 13 dagar tills dem släpper Call of duty: Black ops, och jag längtar som bara den :)

Tävlingen!

Nu är första veckans tävlingsuppställning klart! Fick igår in det fjärde och sitsta bidraget in, men sluta för all del inte att skicka in era bidrag för vid efterfråga så kommer jag köra en gång till veckan efter avslutat tävling. Jag fortsätter helt enkelt så länge jag har spellistor :)


Tips!

I helgen var jag på bibloteket för att hyra film. Japp, jag sa bibloteket! Där fnns det många gamla klassiker och många som är med på IMDBs lista över bästa filmer, tex "Eternal sunshine of a spotless mind", "Gladiator", "The Godfather" och många fler. Den här gången blev det "Seven samurai" som ligger på plats nummer 13 på listan! En japanska, svartvit film från 1951 som är tre timmar och tjugo minuter lång :)
Det kostar 20 kr för en vecka, ett litet tips till er som vill hyra en bra film till ett billigt pris!


Torsdag!

Blev ingen uppdatering igår för att jag gick från ena jobbet till det andra och kom hem vid tio och var då väldigt trött. Idag är det torsdag vilket betyder att jag har ett nytt Cougar Town avsnitt att se framemot :)

Är lite besviken på er över antalet bidrag. Jag kan se hur många som har läst inlägget och det stämmer inte överens med antalet inskickade spellistor. Skärpning nu!


Tisdag!

Tisdag innebär som vanligt "How I Met Your Mother" eftersom ett nytt avsnitt släpps varje tisdag klockan 03.00 svensk tid. Dagens avsnitt handlar om gammla byggnader och småa penisar. Värd att titta på :)

Jag påminner er om min Spotify tävling som självklart inte har någon deltagar begränsning utan varje vecka kan fyra stycken delta och jag fortsätter så många veckor som jag har deltagare :) Men man får dock ändast delta en gång ;)

That 70s show

Grymt skönt att somna på soffan efter jobbet, inte lika roligt att man somnade efter ett avsnitt
av "That 70s show" och i och med det missade det andra!


Eleanor

Förra lördagen gick "Gone in sixty seconds" på Kanal5 och självklart så missade jag den. Men nu när jag i veckan fick ordning på min dator så laddade jag ner den och såg på den idag. Jag har ju faktiskt den på VHS men när man lever på 2000-talet kan det ibland vara svårt att fixa fram en VHS-spelare. 
Jag, som många andra, har en lite förälskelse i Eleanor.

Eleanor är en -67 Shelby Mustang GT 500
Under inspelningen användes sju stycken Eleanor replikor.
Fem utav dem bilarna blev förstörda under inspelningen och av de två
som blev över fick Nicolas Cage och producenten Jerry Bruckheimer
varsin.
 


Tävling!

Jag tänkte annordna en liten Spotifytävling här på bloggen!

Tävlingen går ut på att man ska skapa en så bra playlist på Spotify som möjligt.
Det kan ju självklart vara en fördel att känna mig men absolut inget måste för
att delta. Jag kommer lyssna på ett bidrag om dagen måndag till torsdag och
publiserar sedan på fredag vinnaren!

Regler:

- Spellistan ska vara 40-60 minuter lång
- Man får inte ha samma låt flera gånger i spellistan
- Låtarna får vara i vilken genre som helst
- Det är jag som är dommaren och mitt beslut kan inte överklagas

Pris:

Förutom ära så kommer det självklart vara ett pris. Kommer inte avslöja
vad priset är men tror absolut inte att ni blir besviken :)

I och med att jag behöver fyra bidrag kommer tävlingen börja måndagen efter
det att jag fått in fyra bidrag!

Skicka ditt bidrag till [email protected] och lycka till!

Resultatet!

Jag såg ju som sagt Robin Hood igår kväll, och jag som många andra jämförde den lite med Ridley Scotts och Russel Crowes tidigare samarbete i filmen "Gladiators". Och ska man jämföra dem två filmerna har Robin Hood svårt att hänga med i svängarna. Jag har lite svårt att förstå varför det alltid ska göras nya filmer av samma historia men den här versionen var en prequel så det var absolut inte så att man störde sig på att det var samma hela tiden! Filmen var bra även om jag kanske först och främst skulle rekommendera dem något äldre versionerna av Robin Hood!


Fredagsmys!

Det finns nog inget skönare att efter en hård arbetsvecka bara komma hem och äta en pizza och ligga och se på film. Det är exakt så jag tänker tillbringa min fredagskväll. Nyss tryckt i mig en oxfilépizza med jordnötter och bearnaisesås och om en liten stund väntar Ridley Scotts, "Robin Hood". Tror även att det blir en stor skål med Sourcream & Onion chips.
Jag har tyvärr hört en hel del dåliga saker om Robin Hood men dock inte bara dåliga saker! Själv har jag väldigt svårt att ge en film dålig kritik trotts att jag sett lite fler filmer än genomsnitts Svensson. Jag tycks alltid uppskatta något i en film vilket jag tycker är en underbar egenskap eftersom jag aldrig tycker att en film är värdelös :)


The Playbook




Barney Stinson (Neil Patrick Harris) som är känd från serien How I Met Your Mother släppte förra året boken "The Bro Code". Boken har under lång tid funnits i bokhyllan hemma hos mig och när jag fick reda på att Barneys "The Playbook" funnits på CDON i över en vecka tvekade jag inte en sekund över att även beställa den! Så om 4-6 arbetsdagar finns även denna legendariska bok i bokhyllan.


Fjärde gången gilt!

Hej!

Detta kommer bli mitt fjärde försök till en blogg. Första bloggen var enbart för att kunna visa en dåvarande
klasskompis ett videoklipp. Andra bloggen hade aldrig något inlägg och var tänkt att bli en inkomstkälla för mig och några kompisar. Tredje bloggen hade också bara ett inlägg som det stod en massa om att jag skulle visa folk att även killar kan blogga, vilket jag faktiskt gjorde i en halvtimme ;) Syftet med denna blogg är att jag dels ska ha en sysselsättning och dels att jag ska kunna skriva om allt jag tycker om, vilket är följande:

-Film
-TV
-Musik
-TV-spel

som ni ser verkar jag som en riktigt nörd, och det är jag också :P Men inte nörd som Sheldon Cooper från Big Bang Theory utan mer nörd som Seth Cohen från OC. Sådär lite smånördig men ändå söt med snyggaste flickvännen i stan (som för övrigt är stans bästa modebloggerska enligt Tidningen 7). Sen kommer jag ju självklart inte bara skriva om ovanstående punkter utan en hel del annat med!

Hoppas ni gillar vad ni läser och om ni inte gör det så är det faktiskt inte mitt problem :)

Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0